Zgodbe o hišah

"Takoj smo vedeli, da želimo hišo Jelovica"

Družina L. iz Kranja je iskala zanesljivega izvajalca, ki jim bo s svojimi arhitekti in prodajalci znal svetovati na vsakem koraku.

“Za hišo Jelovica smo se odločili zaradi dobrih izkušenj naših staršev, ki že imajo hišo Jelovica. Poleg tega so bili v Jelovici edini, ki so resnično prisluhnili našim željam ter se med vso ponudbo, ki je na voljo, vedno potrudili najti najprimernejšo možnost za nas in naš proračun. To nam je res veliko pomenilo. Tudi proces gradnje hiše je potekal profesionalno in s samo izvedbo ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ekipa Jelovice je strokovno podkovana, polna energije, prilagodljiva in zares vredna zaupanja. Veseli smo, da smo se za svoj dom izbrali hišo Jelovica.”

Poglej slike

"Odločitev za gradnjo hiše Jelovica je bila prava"

“Za nakup hiše Jelovica smo se odločili predvsem zato, ker so nas prepričali s kakovostjo, ceno in strokovnostjo. Želeli smo si hišo, v kateri se bomo kot družina dobro počutili, hkrati pa nam je bilo pomembno tudi, da je hiša varčna.

In lahko rečemo, da je ekipa Jelovice naša pričakovanja na koncu tudi potrdila z dejanji: Hiša je začela rasti točno ob dogovorjenem roku, pa tudi v notranjosti je vse potekalo po planu. Zares lahko rečemo, da je bila naša hiša za vselitev pripravljena v najkrajšem času.

V njen nas najbolj navdušuje bivanje sámo in na začetku smo se z znanci radi pošalili in rekli, da živimo kar na luksuznem vikendu. No, ti občutki so tudi po letu in pol popolnoma enaki. V naši hiši Jelovica resnično počutimo doma.”

Družina Ž. iz Domžal

Poglej slike

"Hiša Jelovica je naš dom z veliko začetnico"

“V življenju smo postavljeni pred težke odločitve: Kje se bomo šolali, kje se bomo zaposlili, s kom si bomo ustvarili družino? Ena od težjih odločitev je tudi, kje in kakšen bo naš dom. V podjetju Jelovica sva našla srčno, prijazno in strokovno podkovano ekipo, ki je nama znala svetovati in prisluhniti najinim pričakovanjem in željam.

Zato je bila najina odločitev za hišo Jelovica zelo preprosta, saj sva ob brskanju po njihovi internetni strani oko takoj vrgla na pritlično hišo Prima 119, pogovor z ekipo v Jelovici pa je samo potrdil najina pričakovanja o izbrani hiši. Tako je z malenkostnimi individualnimi prilagoditvami hiša Prima 119 ravno to, kar sva hotela. Ker so najinim željam po določenih spremembah v zasnovi prostorov takoj ustregli, smo hitro prišli do dogovora za postavitev hiše. Hiša se je gradila, kot je bilo dogovorjeno, vse malenkosti pa smo rešili že sproti. Ker sva vzela hišo na ključ, je bilo tudi spremljanje izdelave notranjosti nadvse prijetno.

Na hiši so nama všeč vsi detajli. Zelo sva zadovoljna z vgrajenimi materiali, ki so bolj kakovostni kot pri ostalih ponudnikih. Kombinacija svetlobe, postavitve prostorov in posameznih detajlov v hišo prinašajo pridih domačnosti in modernosti. Velike steklene površine nam omogočajo prelepe poglede na Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe. Najpomembnejše pri vsem pa je, da so prostori prijetni in funkcionalni.

Zato se v hiši počutimo domače od prvega dne vselitve. In ko imaš tako hišo, ti pride na misel slovenski pregovor »Ljubo doma, kdor ga ima«. Z veseljem se vsak dan vračamo v našo hišo Jelovica, ki je naš dom z veliko začetnico. Tu najdemo svoj mir, se spočijemo in dobimo nove ideje in svežo energijo.”

Družina K. iz Gorenjske

Poglej slike

Referenčni projekti

Vse

Dizajn

Oblika

Model

Večji objekti