Gradimo domove, doma in po svetu, že od leta 1942.

Poganja nas zelena energija

Prizadevanja za trajnostno naravnanost družbe smo udejanjili z vzpostavitvijo sodobne, popolnoma energetsko samooskrbne tovarne. To pomeni, da danes vso potrebno energijo za proizvodnjo montažnih objektov na svoji lokaciji proizvedemo sami s pomočjo vode, sonca in lesne biomase. Da smo zares pionirji na tem področju, potrjujejo številna prejeta priznanja, katerim smo v letu 2022 kot prvi v Sloveniji s ponosom dodali še certifikat Green Star. Z njim smo tako zares postali prva zelena zvezda slovenskega gospodarstva.

Gradimo zeleno prihodnost

Zavezani smo kakovosti in trajnosti, vse to pa še dodatno potrjujemo s skrbno izbranim izborom svojih partnerjev. Pomembno nam je, s kom sodelujemo, saj želimo, da bo vaša hiša tudi s pomočjo naših partnerjev postala prijeten in okolju prijazen dom.

Kakovost

Odgovornost

Zaupanje

Naše vrednote

Kakovost na vseh ravneh

Kakovost je za nas na prvem mestu. Nikoli ne pristajamo na manj in le najboljše je za nas dovolj dobro. Preko strokovnega delovanja posameznika, skupin zaposlenih in celotnega podjetja uresničujemo 360-stopinjsko pahljačo kakovosti in stremimo k odličnosti svojih proizvodov in storitev.

  • Zavezani smo najboljši kakovosti svojih produktov, ki ji sledimo z nenehnimi izboljšavami in inovacijami.
  • Kakovost storitev nam je pomembna, zato si tudi na tem področju nikoli ne dovolimo zaspati na lovorikah, ampak raven svojih storitev ves čas dvigujemo.
  • Veliko pozornost dajemo kakovosti vseh delovnih procesov in se trudimo, da jih s pomočjo pametnih in inovativnih rešitev nenehno izboljšujemo.
  • Verjamemo v moč znanja, zato veliko energije posvečamo tudi kakovosti znanja vseh zaposlenih.

Odgovornost

Že od nekdaj smo zavezani k odgovornemu ravnanju do kupcev, partnerjev in zaposlenih, pa tudi do okolja. Odgovornost do slednjega udejanjamo s trajnostnim delovanjem podjetja.

Vemo, da ne moremo narediti vsega, si pa prizadevamo, da vsak dan naredimo nekaj v smeri bolj zelene in trajnostne prihodnosti. Zavedamo se, da bo tudi trajnosten razvoj naših lesenih hiš pripomogel k lepši in boljši prihodnosti vseh naslednjih rodov, na kar smo lahko že danes upravičeno ponosni.

Zaupanje

Zaupanje jemljemo zelo resno. Vemo, da zaupanje ne pride le z lepimi besedami, ampak ga je treba zgraditi s konkretnimi dejanji.

Zaupanje s svojimi strankami in poslovnimi partnerji zato gradimo z visokokakovostnimi izdelki in storitvami, bogatim znanjem, visoko strokovnostjo in spoštljivo komunikacijo.

Poslanstvo

Z znanjem, izkušnjami in inovativnimi rešitvami ustvarjamo tehnično dovršene, varne in energetsko učinkovite montažne objekte po meri kupca. Bivanje v naprednih hišah našim kupcem nudi varnost, zadovoljstvo, udobje ter jim uresničuje sanje po toplem domu.

Vizija

Naša vizija je jasna: Postali bomo vodilni ponudnik lesenih montažnih hiš v regiji. Želimo, da kupci naše hiše prepoznavajo kot kakovostne, inovativne, estetsko dovršene in energetsko učinkovite. S celovitimi energijsko varčnimi rešitvami, ki so nezahtevne za vzdrževanje in narejene iz ekološko sprejemljivih materialov, smo za kupce prva izbira med ponudniki sodobnih nizkoenergijskih hiš.

Zaveza

ŽELIMO BITI BOLJŠI. ZA VAS.

Smo eno najbolj trajnostno usmerjenih podjetij v Sloveniji, kar potrjujemo s proizvodnjo varčnih in trajnostno naravnanih produktov v obliki najmodernejših energetsko varčnih objektov. Poleg skrbi za okolje v najširšem pomenu pa smo se zavezali tudi odličnosti.

Že od nekdaj si prizadevamo za proizvodnjo najkakovostnejših produktov, kar dosegamo z nenehnimi izboljšavami in inovacijami. Prav inovativnost in zagotavljanje tehnološko najbolj kakovostnih izdelkov našim strankam je naša zaveza že 115 let in s tem bomo nadaljevali tudi v prihodnosti. Hkrati si bomo prizadevali, da v celovito miselnost trajnostne naravnanosti vključimo tudi vse svoje dobavitelje in partnerje.

Da smo na dobri poti, so potrdili že številni certifikati in priznanja. A pri nas vedno gledamo naprej, zato nam tovrstne potrditve dajejo le še močnejši veter v naša jadra.

Zaveza

Zaupanja vreden partner

Svetujemo

Svetujemo

Vsak, ki se odloča za nov dom, ima v glavi določene želje, pričakovanja in zahteve. Tega se dobro zavedamo tudi v Jelovici, zato se bomo potrudili, da bodo naši strokovno usposobljeni svetovalci z različnih področij in s širokim naborom spremljajočih storitev uresničili vse vaše želje ter poskrbeli, da boste na koncu zadovoljni zaživeli v svojem novem domu.

Projektiramo

Projektiramo

V sodelovanju s priznanimi in izkušenimi arhitekti in projektanti bomo poskrbeli za pripravo vse potrebne dokumentacije ter vam tako prihranili veliko časa in denarja, ki bi ga sicer morali nameniti tovrstnemu usklajevanju.

Postavimo

Postavimo

Izkušena ekipa monterjev montažno hišo postavi v nekaj dneh in do želene faze izdela v le nekaj mesecih. Odločite se lahko za eno od treh možnih izvedbenih faz: BASIC, MEDIUM ali FINAL. Izberite želene materiale, nato pa nam prepustite vodenje del na gradbišču – vse do predaje ključa vaše nove hiše.

Opremimo

Opremimo

Izkušena ekipa monterjev montažno hišo postavi v nekaj dneh in do želene faze izdela v le nekaj mesecih. Odločite se lahko za eno od treh možnih izvedbenih faz: BASIC, MEDIUM ali FINAL. Izberite želene materiale, nato pa nam prepustite vodenje del na gradbišču – vse do predaje ključa vaše nove hiše.

Garantiramo

Garantiramo

Les je trajnosten gradbeni material. Zato vam v Jelovici zagotavljamo 30-letno garancijo na statično stabilnost vaše hiše, jamčimo pa tudi za druge posamezne elemente hiše.

In vam stojimo ob strani

In vam stojimo ob strani

Hiše Jelovica so kakovostno izdelane in tudi skrbno postavljene, kar jim zagotovi dolgo življenjsko dobo. Prepričani smo, da bo izbrana hiša prijeten dom za več generacij. In ne pozabite: Če nas boste tudi po končanem projektu kadarkoli potrebovali, smo tu za vas.

Premakni drsnik