Model

VI IZBERETE HIŠO #MODEL, MI VAM POSTAVIMO DOM. HITRO IN ENOSTAVNO.

Si želite hitro vseliti v svoj novi dom? V tem primeru vam predlagamo naše tipske lesene hiše, ki ustrezajo skoraj vsaki parceli. Pri razvoju hiš smo posebno pozornost namenili visoki energijski učinkovitosti, njihov tloris omogoča optimalen prostorski izkoristek, s svojo obliko pa izražajo eleganco in brezčasnost.

Izberite hišo iz nabora #Model ter tako prihranite čas in denar, z osebnim izborom barv in drugih detajlov pa hiši vdahnite osebni pečat in domačnost.

Model

Katero hišo #Model boste izbrali?

Jelovica Model

C 145

146

4

Jelovica Model

C 145 Z

146

4

Jelovica Model

C 145 B

148

5

Jelovica Model

H 145

147

4

Jelovica Model

S 120

120

3

Želite drugačno hišo?

Vam nobena od tipskih hiš na naši spletni strani ni najbolj všeč ali ne ustreza naravnim danostim parcele?

Zgodba o hiši

"Takoj smo vedeli, da želimo hišo Jelovica"

Družina L. iz Kranja je iskala zanesljivega izvajalca, ki jim bo s svojimi arhitekti in prodajalci znal svetovati na vsakem koraku.

“Za hišo Jelovica smo se odločili zaradi dobrih izkušenj naših staršev, ki že imajo hišo Jelovica. Poleg tega so bili v Jelovici edini, ki so resnično prisluhnili našim željam ter se med vso ponudbo, ki je na voljo, vedno potrudili najti najprimernejšo možnost za nas in naš proračun. To nam je res veliko pomenilo. Tudi proces gradnje hiše je potekal profesionalno in s samo izvedbo ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ekipa Jelovice je strokovno podkovana, polna energije, prilagodljiva in zares vredna zaupanja. Veseli smo, da smo se za svoj dom izbrali hišo Jelovica.”

Poglej slike

Referenčni projekti