JELOVICA ON TOUR #2

Zaradi izjemnega zanimanja odpiramo nov termin ogledov hiš JELOVICA.

Spoznajte celoten proces montažne gradnje in dovršen življenjski prostor. Spoznajte nas, spoznajte Hiše Jelovica.

Na edinstvenem dogodku »JELOVICA on TOUR« vas bomo popeljali skozi proces gradnje, predstavili naše delo in odgovorili na vsa vaša vprašanja in dileme.

Petek, 6. 10. 2023
od 13.00 do 18.00 ure
Pritlična hiša v okolici Kranja

Dogodek je že bil izveden

Prijava:
Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna. Ogled traja približno pol ure in je individualne narave. Po prijavi vam pošljemo več informacij, potrditev in opis poti.
Dodatne informacije na:
marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.

Očarljiva, ravnokar vseljena lesena hiša sodobnih oblik ponuja odlično bivanje v eni etaži in pokriti leseni terasi. Hiša ima dobro razporejene prostore in kljub svoji “majhnosti” daje občutek komforta. Prostori so zaradi veliko steklenih površin svetli. Bivalni del je odprt, odlično povezan s kuhinjo in jedilnico, kjer velike steklene površine ponujajo čudovite poglede v naravo.

Pritličje: kuhinja z jedilnico, bivalni del, kopalnica, wc, 2 sobi in utility s tehničnim prostorom.

Izkoristite uporabne nasvete

Srečajte se z našimi strokovnjaki in se pogovorite o procesu pridobivanja GD, o poteku gradnje in izboru trajnostnih materialov ter o gradnji skoraj nič-energijske hiše, kjer se boste doma počutili brezskrbno.

Spoznajte vodilnega proizvajalca lesenih hiš z več kot 80 let znanja, izkušenj in zaupanja vrednega partnerja pri gradnji vašega novega doma.

Vabljeni. Veselimo se srečanja z vami.