Drugi o nas

V podjetju JELOVICA postavljamo kakovost na prvo mesto naših storitev in izdelkov že desetletja. Naš cilj je, da kupci prepoznajo naše lesene montažne hiše kot kakovostne, inovativne, estetsko dovršene in energetsko učinkovite.

Sodobne montažne hiše JELOVICA odlikuje dinamična zasnova po meri naročnika in brezčasna arhitektura. Prilagajamo jih aktivnemu načinu življenja, da so prijetne za bivanje in enostavne za uporabo. Večino hiš oblikujemo glede na želje in potrebe uporabnika, ki je središče vsakega domovanja. Zasnovo prilagajamo življenjskemu slogu, krajinskim arhitekturnim značilnostim in finančnim zmožnostim investitorja. Seveda pa si lahko investitorji izberejo hišo tudi iz širokega nabora linije MODEL in OBLIKA, s čimer se izognejo planiranju in usklajevanju z arhitekti. V podjetju JELOVICA HIŠE boste našli zanesljivega partnerja v pripravi in vodenju projekta, vse do vselitve v nov dom.

O tem, Zakaj Jelovica Hiše spada med vrhunske slovenske proizvajalce montažnih hiš, so izpostavili in podprli tudi pri SLOOWOODLIFE - preverite tukaj