DAN ODPRTIH VRAT HIŠE v Ljubljani.

Si hiše Jelovica želite ogledati v živo? Rezervirajte si čas

Spoznajte celoten proces montažne gradnje in dovršen življenjski prostor. Spoznajte nas, spoznajte Hiše Jelovica.

Na edinstvenem DNEVU ODPRIH VRAT v okolici Ljubljane vas bomo popeljali skozi proces gradnje, predstavili naše delo in odgovorili na vsa vaša vprašanja in dileme.

Sobota, 9. 3. 2024
od 10.00 do 16.00 ure
Lokacija: okolica Ljubljane

Dogodek je že bil izveden

Prijava:
Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.
Po prijavi vam pošljemo več informacij, potrditev in opis poti.
Dodatne informacije na:
marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.
Družinska hiša H145 predstavlja izjemno dovršeno dvokapnico, ki harmonično združuje klasične arhitekturne elemente s sodobnim oblikovalskim pristopom. S svojo brezčasno obliko in prostorsko razporeditvijo na skupno 145 m2 bivalnih površin v pritličju in mansardi postavlja nov standard med priljubljenimi domovi slovenskih družin.
Poseben poudarek je namenjen velikemu bivalnemu delu, kjer steklene površine ustvarjajo izjemen preliv naravne svetlobe, kar zagotavlja prijetno in svetlo okolje. Zgornji del hiše je premišljeno zasnovan za zasebne prostore, vključno s prostornimi sobami in dvema družinskima kopalnicama.

Energetska učinkovitost je ključna značilnost te hiše. Ogrevanje preko talnega gretja, ki ga omogoča toplotna črpalka in sistem centralnega prezračevanja zagotavljata ne le udobje, ampak tudi kakovosten in čist zrak v vseh prostorih. Konstrukcijski sistem OPTIMA+ je dodatno zagotovilo varnosti, varčnosti in dolge življenjske dobe doma.
Individualno prilagojena hiša H145 se ne ustavi le pri energetski učinkovitosti ; opremljena je tudi s sončno elektrarno , ki prispeva k trajnostnemu in okolju prijaznemu načinu pridobivanja električne energije. Ta trajnostna zasnova izpostavlja zavezanost k odgovornemu ravnanju z viri ter skrbi za okolje.

Fuzija funkcionalnosti in estetike omogoča, da ta hiša ni le dom, temveč tudi prostor, kjer se udobje sreča z vizualno privlačnostjo. Hiša H145 ponuja izjemno kakovost bivanja , hkrati pa sledi sodobnim standardom trajnostne gradnje.