DAN ODPRTIH VRAT

Si hiše Jelovica želite ogledati v živo? Rezervirajte si čas

Spoznajte celoten proces montažne gradnje in dovršen življenjski prostor. Spoznajte nas, spoznajte Hiše Jelovica.

Na edinstvenem DNEVU ODPRIH VRAT v okolici Radovljice vas bomo popeljali skozi proces gradnje, predstavili naše delo in odgovorili na vsa vaša vprašanja in dileme.

Čarobno notranjosti Hiše Jelovica boste lahko doživeli skozi izjemne 360° virtualne oglede, ki jih omogoča naš partner DIGITAL SOLUTIONS d.o.o.. Ti virtualni ogledi bodo razkrili, kako prostori zaživijo in se preoblikujejo v sanjsko opremljene domove. Prav tako bodo z nami tudi izkušenimi strokovnjaki in svetovalci, ki vam bodo postregli z informacijami o različnih možnostih financiranja gradnje ter pridobitve posojila za vaš novi dom

Sobota, 27. 1. 2024
od 10.00 do 16.00 ure
Lokacija: okolica Radovljice.

Dogodek je že bil izveden

Prijava:
Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.
Po prijavi vam pošljemo več informacij, potrditev in opis poti.
Dodatne informacije na:
marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.

Sodobno zasnovana hiša s pridihom klasike v velikosti 127m2

Prostori v pritličju in mansardi so razporejeni funkcionalno in prilagojeni današnjemu načinu bivanja. Svetli in povezani bivalni prostori omogočajo družini preživljanje skupnega časa. Bivalni prostor s kuhinjo je neposredno povezan s sončno teraso. Odprto stopnišče vodi v mansardo, kjer je spalnica z garderobo, dve otroški sobi in družinska kopalnica. V vrhu mansarde pa se skriva tudi podstrešje v velikosti 10m2.

Pri gradnji hiš so upoštevane smernice energetsko učinkovite in trajnostne gradnje.

Izdelani sta v fazi delnega ključa oz. 4. podaljšane gradbene faze. Vgrajene so že lesene stopnice, toplotna črpalka in talno gretje. Za idilične razglede v vseh letnih časih pa so vgrajena odlična lesena okna velikih površin.

P: kuhinja z jedilnico, bivalni del, shramba, wc, tehnični prostor
M: spalnica, 2 sobi, garderobna soba in prostorna kopalnica