Aktualna delovna mesta v Jelovica hiše d.o.o.

Podjetje Jelovica hiše d.o.o. z dolgoletno tradicijo in izkušnjami, ki jih potrjuje 12.500 postavljenih hiš in objektov, ustvarja moderen, svež in z naravo povezan življenjski slog. Smo ekološko, napredno in svetovno priznano podjetje. Naši temelji so energijska varčnost, prijaznost do okolja, kvaliteta in sodobnost naših produktov ter zadovoljstvo kupcev. S stremenjem k odličnosti si je podjetje v svoji 75-letni tradiciji prislužilo primat med ponudniki nizkoenergijskih hiš doma in v tujini. Hiše Jelovica uživajo zaupanje kupcev v državah kot so Italija, Nemčija, Švica, Turčija, Bolgarija, Japonska in mnoge druge.

Naš poslovni uspeh temelji na znanju, idejah in zavzetosti zaposlenih. V času, v katerem so spremembe edina stalnica, se zavedamo, da so naši sodelavci naš največji kapital.


Sledite objavam aktualnih delovnih mest:

Sledi Jelovici na omrežju LinkedInSledi Jelovici na omrežju LinkedInJelovica HIŠE d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami pri izdelavi montažnih hiš. V Jelovici ustvarjamo tradicionalno moderen, svež in z naravo povezan življenjski slog. Smo ekološko, napredno, moderno in svetovno priznano podjetje, usmerjeni v energetsko varčnost naših proizvodov.

Zaradi razvoja in širitve družbe na nove trge k sodelovanju vabimo uspeha željne nove sodelavce (m/ž) za delo na delovnem mestu

SAMOSTOJNI KOMERCIALIST

ZA PRODAJO MONTAŽNIH HIŠ IN OBJEKTOV NA TUJIH TRGIH (Nemčija, Švica, Avstrija)


Izbrani kandidat bo odgovoren za prodajo na segmentu B2B - obstoječi kupci, obenem pa bo pridobival tudi nove kupce, skladno s poslovnimi cilji podjetja. Operativno bo vodil strateške partnerje od priprave ponudbe do priprave pogodbe in naročila ter skrbel za konstruktiven posloven odnos tako z obstoječimi kot novimi poslovnimi partnerji. Aktivno bo zbiral informacije o trendih na trgu, predlagal nove trženjske pristope in z njimi seznanjal nadrejene. Tvorno bo sodeloval z ostalimi oddelki v podjetju s ciljem doseganja zastavljenih planov in delovanja v skadu s strategijo podjetja. Operativno se bo vključeval tudi pri pridobivanju in izvajanju večjih poslovnih projektov na omenjenih trgih. Delovno mesto je v Preddvoru.


OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

 • univerzitetno ali visoko strokovno ali višješolsko izobrazbo ekonomske, lesarske, gradbene ali druge ustrezne smer,
 • zaželeno vsaj 3 do 5 let izkušenj na področju prodaje v tujini (Nemčija, Švica, Avstrija),
 • aktivno znanje vsaj enega tujega jezika - nemškega jezika,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • komunikativnost in pogajalske sposobnosti,
 • sposobnost odkrivanja in odzivanja na priložnosti,
 • odgovornost, zanesljivost in usmerjenost k doseganju ciljev,
 • zaželeno je poznavanje področja montažnih hiš.

KANDIDATOM NUDIMO:

 • sklenitev pogodbe o zaposlitvi za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom in možnostjo kasnejšega podaljšanja pogodbe,
 • kreativno in dinamično delo v uspešnem podjetju,
 • možnost osebnega in kariernega razvoja,
 • stimulativno plačilo, vezano na rezultate,
 • strokovno nadgradnjo znanj.


Pisne ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom pričakujemo na naslov Jelovica hiše d.o.o., Hrib 1, 4205 Preddvor, kadrovska služba oz. na e-naslov: irena.kosnjek@jelovica.si.
Za dodatne informacije lahko pokličete vodjo področja kadri na telefon 04 5113 236.

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?