VAŠ NOV DOM NA SONČNI STRANI – NASELJE BELCA

V novi soseski BELCA na Zgornji Beli pri Preddvoru, na čudoviti lokaciji ob vznožju gora, si lahko izberete eno izmed parcel za postavitev svoje nove hiše Jelovica. Za izbor so na voljo tipske ali individualno zasnovane hiše. OPPN dovoljuje postavitev klasičnih dvokapnic z opcijo sodobnih detajlov različnih velikosti bivalne površine.
IZBERITE PAKETNO REŠITEV: VSE NA ENEM MESTU 

[parcela + temeljna plošča + PGD + nizkoenergijska lesena hiša]IZBOR PARCEL

  • 4 večje ob idiličnem potoku Belca v velikostih: 947, 853, 920 in 1100 m2
  • 4 manjše parcele v velikostih: 570, 583, 577 in 670 m2

Vse parcele bodo v celoti komunalno opremljene z asfaltirano cesto, kanalizacijo in vsemi potrebnimi priključki. V okviru komunalne ureditve bo v naselju urejen skupni prostor za druženje, ob njem pa je možna tudi ureditev manjšega otroškega igrišča. 

IZBOR HIŠ

     

Jelovica za kupce parcel BELCA ekskluzivno nudi postavitev nizkoenergijskih lesenih montažnih hiš z dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Glede na želje naročnika je možna izvedba v treh različnih fazahzunaj dokončana hiša, delni ključ ali hiša na ključ.

Ob vhodu hiš je predviden nadstrešek za dva avta, prostor za vrtno orodje in kolesarnica, hiše pa so lahko tudi podkletene ali delno podkletene. Za vse enote bo pripravljena možnost integracije sončne elektrarne za lastno rabo na strehi objekta, s katero postane hiša energetsko neodvisna.

Za več informacij o paketni ponudbi nam sporočite svoje podatke ter vprašanja na info.hise@jelovica.si.

Svetovali vam bomo pri izbiri ter vam pomagali pri vseh korakih do vašega novega doma.


Zakaj je naselje BELCA pravi kraj za vaš nov dom?
  • 500 metrov do avtobusne postaje, vrtca, igrišča, gostilne,
  • 2 km do Preddvora, kjer je jezero, nov vrtec Jelovica, šola, trgovina, zdravstveni dom, lekarna, občina, pošta, TIC, cerkev, itd.,
  • 7 km od avtoceste – Kranj zahod, 30 minut do Ljubljane,
  • 9 km od Kranja.
V okolici je veliko možnosti za rekreacijo: sprehodi, pohodništvo, kolesarjenje, planinarjenje, gobarjenje, jadralno padalstvo, plezanje, itd. Naselje je večinoma izven jesenske megle, kar zagotavlja obilico sonca čez celo leto.PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?