Konceptualni model - Vitalna hiša Jelovica


Vitalna hiša je oblikovana tako, da krepi vašo življenjsko moč. Pri vitalni hiši nas zanima predvsem pojem "živosti", vitalnost uporabljenih materialov, oblik, tlorisnih razporeditev, vode in zraka v hiši. Bolj ko so uporabljeni materiali in oblikovanje vitalni, večjo življenjsko moč imajo in lažje podpirajo vašo lastno vitalnost. Na hišo gledamo kot na živ, zdrav in vitalen organizem.

Več


Aktivna hiša


Aktivna hiša je v Jelovici odgovor na pasivne hiše. Gre za tehnološko dovršeno, nizkoenergijsko montažno hišo, ki ne omejuje prijetnega bivanja, pač pa ga nadgrajuje. Projektirana je tako, da sama poskrbi za lastno funkcioniranje z inovativnimi tehničnimi rešitvami (pri ogrevanju, ohlajanju, razsvetljavi, zračenju in oskrbi s toplo vodo). Po energijski učinkovitosti je primerljiva s pasivno hišo, pa vendarle ima taka montažna hiša vitalno nadgradnjo za prijetno bivanje.

Več


Gozdna vila Jelovica


Gozdna vila je namenjena popotnikom, ki ljubijo jutranjo roso na bosih nogah. Je odlična za vagabunde, ki iščejo drugačne izkušnje v življenju, ne da bi se jim bilo treba odreči udobju, intimi in prijetnosti domače postelje. Gozdna vila je lahko sodoben način bivanja v naravi. V celoti je grajena iz lesa in izolirana tudi za hladnejše dni.

Več


Montažna hiša HIN-HAUS


Omejena ponudba lesenih montažnih hiš HIN-HAUS po izjemnih cenah. Lesena montažna hiša HIN-HAUS je v Sloveniji prvič na voljo tudi za slovenske kupce, ki si želijo nemško kakovost.

Prednost odločitve za HIN-HAUS v primerjavi s klasično grajeno hišo je kratek rok dobave, saj montažno hišo lako dobite že v manj kot 3 mesecih po izjemni ceni. Oglejte si ponudbo!

Več
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?