»Da montažno hišo naročimo pri Jelovici, nas je prepričal njihov celoten paket. Jelovica ima prednost v sestavi zunanjih sten, fleksibilnosti glede cene, izbiri naravnih materialov, odličnih projektov, sam videz njihovih hiš je v trendu, a še vedno dovolj klasičen, da je večen. Pomemben del mozaika do naše nove hiše je bila tudi korektnost, strokovnost in odzivnost zaposlenih v Jelovici« je povedal lastnik hiše STAR 126, Maks iz okolice Ljubljane.


Montažna hiša STAR 126

Montažna hiša STAR 126

Pri montažni gradnji je štiričlansko družino prepričal predvsem kratek čas gradnje hiše. Primerjava s klasično gradnjo je mogoča v vseh pogledih, bistvena prednost pa je v hitri vselitvi v hišo. Odločili so se za izdelavo montažne hiše do delnega ključa, kar poleg zaprtega objekta, vključuje tudi izdelavo inštalacij, estrihov in kurilnice. To je družini prihranilo veliko časa in energije, ki bi ju zapravili z iskanjem mojstrov v primeru klasične gradnje hiše.

Montažna hiša STAR 126

Kaj vas je prepričalo, da ste se odločili za hišo Jelovica? Kaj vam je bilo pri odločitvi za hišo STAR 126 najbolj pomembno?

»V Jelovici nas je prepričal celoten paket – na voljo je bil projekt hiše, ki je ustrezal po velikosti in razporeditvi prostorov, zunanji videz hiše, velika okna, kvaliteta in dobro ime podjetja ter ne nazadnje tudi končna cena hiše. S strokovnimi nasveti prodajalca za izbiro optimalne sestave zunanjih sten smo dobili funkcionalno nizkoenergijsko hišo z najboljšim izkoristkom prostora in optimalnim ogrevanjem v kombinaciji z lego naše parcele in osončenjem hiše. Sama izvedba, od pogodbe do postavitve hiše, je potekala brez težav in korektno.«

Kaj bi svetovali bodočim lastnikom montežne hiše Jelovica?

»Moje sporočilo vsem, ki se odločajo za nakup montažne hiše je, naj ne oklevajo, saj montažna gradnja ponuja res veliko prednosti pred klasično grajeno hišo. Če se odločajo za hišo Jelovica, lahko pridejo pogledat našo hišo. Jelovica ima zaradi izkušenj in znanja številne prednosti, širok nabor sestav zunanjih sten in fleksibilnosti glede cene hiše in izbire naravnih materialov. Imajo odlične projekte, hiše Jelovica pa so funkcionalne in sodobno zasnovane, a še vedno dovolj klasičnega videza, da so večne«.

M. Z. z družino, Rakek


Vhodna vrata Jelovica
Okna Jelovica
Montažna hiša STAR 126

Ostale novice

Po prvem sestanku sva vedela, da želiva hišo Jelovica

"Jelovica je mlad tim, poln energije in imajo veliko znanja. So prilagodljivi in zaradi dolge tradicije vredni zaupanja. Glede same postavitve hiše pa lahko rečemo samo »kapo dol«, z izvedbo hiše smo zelo zadovoljni."
Več ...

Ko enkrat doživite to, da hiša zraste praktično čez noč, si klasične gradnje ne morete več predstavljati

»Zelo korekten odnos, spoštovanje medsebojnih dogovorov, predvsem pa iskanje rešitev v duhu najinih želja so reference, zaradi katerih Jelovico absolutno priporočava tistim, ki se odločajo za nakup montažne hiše.« Več ...

Naše merilo: oseben pristop za zadovoljstvo stranke

Individualno zasnovano leseno hišo v velikosti 135 m2 v pritličju in mansardi odlikuje prav to, kar si je stranka želela: funkcionalnost, nizke stroške vzdrževanja in energetsko varčnost.
Več ...
Preglej ostale novice
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?