Hiše Jelovica

Naše merilo: oseben pristop za zadovoljstvo stranke

Individualno zasnovano leseno hišo v velikosti 135 m2 v pritličju in mansardi odlikuje prav to, kar si je stranka želela:  funkcionalnost, nizke stroške vzdrževanja in energetsko varčnost.
Za leseno montažno hišo so se investitorji Černivc Alič iz Zbilj pri Medvodah odločili zaradi kratkega roka dobave v primerjavi s klasično grajeno hišo, saj je običajno hiša vseljiva v največ enem letu od prvega sestanka z našim svetovalcem in kasneje z arhitektom, kjer se izriše idejna zasnova hiše.

Kaj vas je prepričalo, da ste se odločili za proizvajalca hiš Jelovico?


Največji vtis na naju je naredil prodajni svetovalec Jelovice. Glede na ostale komercialiste drugih proizvajalcev, je bil ravno njihov daleč najbolj dostopen, ažuren, znal je prisluhniti našim želja in predlagati bolj optimalne rešitve, ki so omogočale tudi optimizacijo cene hiše.

Kako je potekal prodajni proces s strani Jelovice? Ali ste bili zadovoljni z informacijami, ki ste jih dobili?


Vse je potekalo po pričakovanjih, ažurno, saj je nakup hiše lahko rečemo enkraten nakup, kjer si investitor vzame čas za razmislek. Veseli nas, da si je predstavnik Jelovice vzel čas za nas in bil pripravljeni odgovoriti na najina dodatna vprašanja. Vse ok!

Kakšno je vaše sporočilo vsem tistim, ki se odločajo za nakup montažne hiše? Pa posebej pri nakupu hiše Jelovica?


Vsekakor bi priporočali nakup lesene montažne hiše pri Jelovici, saj bodo tako dobili kvaliteten dom, obenem pa dobro podporo pri vseh informacijah za boljše bivanje.

Bi še kaj dodali za konec?


Všeč nam je bilo, da znate stranki prisluhniti v vsaki situaciji, in da ste prilagodljivi tudi, če se kje zatakne.


Januar, 2016

Ostale novice

"Ko se montažna gradnja začne, vse teče kot po maslu..."

Okolica hiše na vzpetini, od koder se z ene strani odpira pogled na hiše ob vznožju, z druge pa na travnik z gozdom v ozadju, še ni v celoti urejena, a se že kažejo obrisi končne podobe. Več ...

Del mozaika do nove montažne hiše so strokovni nasveti

Dužina iz Rakeka se je za montažno hišo Jelovica odločila predvsem zaradi kratkega časa gradnje lesene hiše. Nova hiša ima funkcionalno zasnovane notranje prostore ter privlačen zunanji izgled. Hiša je energijsko varčna, prepričala pa jih je tudi končna cena hiše... Več ...

"Naša hiša Jelovica, zgrajena leta 1975, je polna življenja"

O montažni hiši Jelovica iz leta 1975 je spregovorila gospa Tatjana, ki je v hiši doživela veliko prijetnih in razburljivih trenutkov. Več ...
Preglej ostale novice
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?