V Jelovici razumemo potrebe naročnikov, zato smo razvili različne sisteme lesenih vrtcev. Naši montažni vrtci so izdelani iz lesa, ki je okolju in zdravju prijazen, kar zagotavlja kakovostno bivanje otrok in zaposlenih. V Jelovici se zavzemamo za trajnostno gradnjo. Naš razvoj je usmerjen v izdelavo energijsko varčnih lesenih hiš in večjih objektov, oken in vrat.
Na podlagi stoletnih izkušenj in več kot 12.500 postavljenih objektov različnih velikosti in namembnosti, smo razvili nov modularen sistem lesenih vrtcev. Ena od prednosti modularnih vrtcev je prilagodljivost glede na trenutne potrebe in enostavno povečanje objekta, ko se za to pojavi potreba. V Jelovici seveda izdelujemo tudi vrtce in šole ter njihove nadgradnje na podlagi idejnih projektov zunanjih arhitekturnih birojev ali po želji naročnika.

Modularen sistem vrtcev (compact, medium modular, large modular)

Modularni sistemi vrtcev naročniku omogočajo hitro izgradnjo novega objekta, takojšnjo vseljivost ter prilagoditev velikosti in zmogljivosti stavbe zahtevam. Obenem tak vrtec omogoča dovolj prilagodljivosti potrebam in možnostim postavitve na razpoložljivem zemljišču. Modularni vrtci so izdelani na podlagi že pripravljenih načrtov projektantov, ki omogočajo kasnejšo dograditev dodatnega števila oddelkov in stroškovno učinkovito gradnjo za naročnika.

Vrtec Compact 4

Vrtec Medium Modular 4-8

Vrtec Large Modular 8-12

Lesen vrtec Compact
model Compact 4
(v Šentrupertu)

Lesen vrtec Medium
model Medium Modular 4-8
(v Preddvoru)

Lesen vrtec Large
model Large Modular 8-12
(v Trzinu)


Vrtci po željah naročnika (custom designed)

Vrtci po željah naročnika so zasnovani na podlagi zunanjih načrtov. Tudi ti vrtci imajo karakteristike energijske učinkovitosti, varnosti in kvalitetne izvedbe. Investitor se v tem primeru odloča še o stopnji energijske varčnosti, drugih elementih objekta ter sistemih, kot so zunanje stavbno pohištvo, ogrevalni sistem, itd.

Vrtec Custom Design

Vrtec Custom DesignVrtec Custom Design
Lesen vrtec Žaga pri Bovcu


Custom design vrtec
Vrtec Custom Design
(v Divači)


V Jelovici je kvaliteta in energijska varčnost zelo pomembna

Uporaba mednarodno certificiranega lesa, v kombinaciji z drugimi naravnimi materiali, je odločilna za visoko energijsko učinkovitost in potresno varnost objekta. To je le ena izmed številnih prednosti vrtcev, izdelanih v Jelovici. Odgovornost do narave in zdravo bivalno okolje uporabnikov vrtca so vsekakor pomemben razlog za izbiro sodobnega lesenega vrtca. V Jelovici tudi tako, skupaj z naročnikom, skrbimo za ohranjanje narave
za nove generacije.


Vrtec COMPACT 4 je kompakten sodoben lesen objekt, ki prepleta klasične elemente s sodobnimi in se lahko umesti v večino okolij. Inovativno kombiniranje naravnih materialov z najnovejšo tehnologijo ogrevanja objektu povečuje energijsko varčnost.


Osnovna tehnična specifikacija vrtca:

Velikost objekta: 1.230 m2
Število igralnic: 4
Velikost igralnic: 55 m2
Energijska varčnost objekta: 0,12 W/m2K


Vrtec obsega 4 pokrite igralnice, prostoren večnamenski prostor in servisne prostore. Vsaka igralnica ima tudi svoje sanitarne prostore. Les, steklo in drugi naravni materiali so, poleg estetske vrednosti, uporabljeni funkcionalno in tako omogočajo prijetno bivanje in uporabnost v vseh letnih časih. Lesena fasada ima tudi vlogo prezračevalnega elementa za izboljšano kvaliteto bivanja v objektu.PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?