Hiša H20
CAT ID: 62
Pritličje
01  Soba
0 m2
159
Mansarda
01  Soba
0 m2
PODATKI O HIŠI
GRADBENA FAZA
KONSTRUKCIJSKA REŠITEV
Veža:
-
Galerija:
22,10 m2
WC:
4,85 m2
Kopalnica:
9,99 m2

Montažna hiša H20


Moderna hiša H20 izstopa že po svojem zunanjem videzu, ki ga zaznamuje kombinacija dvokapne hiše v dveh etažah in kubusa. V kubusu je predviden bivalni del  hiše z odprto kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom, v katerega se odlično prilega kamin. Da bi bil ta prostor še bolj udoben in razkošen, smo ga opremili z velikimi zasteklitvami na južni in zahodni steni tipskega tlorisa hiše. Velike steklene površine dajejo občutek povezanosti z neposredno okolico, obenem pa z iskoriščanjem sončne energije prispevajo k naravnemu ogrevanju hiše. V zunanjo okolico v bližini velikih steklenih površin priporočamo zasaditev listavcev, ki bodo pozimi omogočala naravne toplotne pribitke, poleti pa bodo hišo osenčili.

S spretnimi arhitekturnimi rešitvami smo leseno hišo H20 prilagodili za bivanje družine z invalidno osebo.

Načrt hiše omogoča dostop do mansarde prek stopnišča in rampe, ki se odlično vklopi v funkcionalno zasnovan bivalni del. V zadnjem delu hiše je izdelana posebna rampa, ki omogoča dostop v prvo nadstropje z invalidskim vozičkom. Na 159 m2 stanovanjske površine hiša v pritličju razvaja s kar 61 m2 bivalne površine, dvema nadstrešenima parkirnima prostoroma in veliko zunanjo teraso. V pritličju ima hiša tudi utility in tehnični prostor, ki ga lahko namenimo za varno hrambo koles in orodja. Razkošje se nadaljuje v mansardi hiše, kjer so tri sobe in ločena kopalnica. Navdušila bo tudi galerija, odprta na bivalni del.

Cena montažne hiše H20 po povpraševanju. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.

 
Zaupajte nam vašo idejo
Prenesi datoteko (risba, načrt, lokacijska informacija)
Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.jelovica-hise.si

Pošlji

Sorodne hiše

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?