Hiša H12
CAT ID: 56
PODATKI O HIŠI
GRADBENA FAZA
KONSTRUKCIJSKA REŠITEV
Soba 2:
-
Bivalni prostor:
40,70 m2
Soba 1:
16,11 m2
Hodnik:
2,92 m2

Montažna hiša H12


Moderna hiša H12 navdušuje z ravnimi linijami in velikimi zasteklitvami, ki hiši dajejo značilen pečat sodobne montažne gradnje. Prostorna, a ne razsipna, opazna, a ne bahava, se moderna hiša H12 staplja z urbano minimalistično arhitekturo. 

Hiša H12 je za marsikaterega mikro podjetnika prava sanjska hiša. Domiselno ločen bivalni del od poslovnega predstavlja idealno rešitev za tiste, ki iščejo sodoben dom in funkcionalno zasnovan objekt za poslovni prostor. Enostavna kockasta oblika hiše je zanimivo podaljšana v teraso, ki daje hiši dodano vrednost, delno lesena fasada pa piko na "i" končnemu izgledu hiše.

Načrt hiše je zasnovan tako, da ponuja možnost postavitve montažnega prizidka k obstoječi hiši. Poslovnemu prostoru v pritličju velike steklene površine podarjajo obilico svetlobe, terasa nad njim pa ga ščiti pred neposrednimi sončnimi žarki. V nadstropju razkošje pričara velik bivalni prostor z izhodom na teraso, ki se razteza po celotni širini prostora. Udobno bivanje v hiši zaključujejo dve otroški sobi in spalnica z lastnim izhodom na teraso.

Cena montažne hiše H12 po povpraševanju. Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo posredovali več informacij o hiši.


Zaupajte nam vašo idejo
Prenesi datoteko (risba, načrt, lokacijska informacija)
Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.jelovica-hise.si

Pošlji

Sorodne hiše

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?