Hiša Classic 127
CAT ID: 137
Pritličje
01  Bivalni prostor
43,77 m2
02  Shramba
5,10 m2
03  WC
2,37 m2
04  Tehnični prostor
4,91 m2
05  Vhod
7,65 m2
63,80 m2
Mansarda
01  Soba 1
11,91 m2
02  Soba 2
11,78 m2
03  Spalnica
11,87 m2
04  Hodnik z del. prostorom
10,81 m2
05  Kopalnica
11,89 m2
06  Stopnišče
5,36 m2
63,62 m2
PODATKI O HIŠI
Stopnja izvedbe
KONSTRUKCIJSKA REŠITEV
Tip strehe:
Dvokapna
Etažnost:
Pritličje + mansarda
Neto površina hiše:
127 m2

Lesena hiša Classic 127

Hiša Classic 127 je dvokapna mansardna hiša enostavnih linij, z razgibanim tlorisom za prijetno bivanje na dveh etažah in z izhodi na teraso. Nizkoenergijska lesena hiša je izdelana iz laminiranega in certificiranega lesa in izbranih izolativnih materialov, zato predvideva  majhno porabo energije za ogrevanje. Več o konstrukcijski sistemih in kvaliteti lesa tukaj.

Montažna hiša 127 m2 bivalne površine je odlična izbora za bivanje  4-članske družine, saj je prostorna in ima svetle prostore. Prednost lesene montažne hiše je možnost hitre vselitve, za gradnjo hiše ne potrebujemo velike parcele. Zaradi klasične oblike strehe se dobro umešča na večino parcel v Sloveniji.

Tloris
V pritličju so vzdolžno odprt jedilni prostor s prostorno, svetlo kuhinjo in dnevno sobo, ki lahko ponudi več zasebnosti. Izhodov na teraso je več. Spodaj so dovolj velik vhodni prostor, kjer namestite garderobne omare, dnevni wc, ki se nadaljuje v tehnični prostor in manjša shramba v bivalnem delu, pod stopnicami.
V mansardi sta dve udobni sobi, družinska kopalnica ter spalnica. Zgornje prostore povezuje hodnik, ki ga lahko preuredite v delovni kotiček ali igralnico. Na željo stranke se tloris hiše lahko deloma spremeni.
Hiša se ogreva preko talnega gretja s toplotno črpalko, lahko pa se odločite za samozadostno hišo z namestitvijo sončne elektrarne. Ogrevanje s toplotno črpalko lahko nadomestite tudi z ogrevanjem z IR paneli.

Energetska učinkovitost in cena montažne hiše je odvisna od konstrukcijskega sistema in želene faze gradnje. Hiši lahko opcijsko dodate dimnik, leseno fasado ali pergolo poljubne velikosti. Ob hiši lahko postavite tudi nadstrešek za avto z lopo. Odločite se lahko za hišo na ključ, delni ključ ali zunaj dokončano hišo.Zaupajte nam vašo idejo
Prenesi datoteko (risba, načrt, lokacijska informacija)
Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.jelovica-hise.si

Pošlji

Sorodne hiše

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?