Izvedbene rešitve


V Jelovici ponujamo možnost, da se sami odločite, do katere gradbene faze želite izbrano montažno hišo. Izvedbene rešitve montažnih hiš Jelovica: zunaj gotova hiša, delni ključ in hiša na ključ. Hiša na ključ je prava izbira za vse tiste, ki se želite v hišo vseliti hitro, brez morebitnih zapletov s podizvajalci in ne želite aktivno sodelovati pri gradnji hiše.


Rešitve zunanjih sten


Vse zunanje stene Jelovica so sestavljene iz materialov vrhunske kakovosti, kar potrjujejo domače in tuje institucije. Materiali so obnovljivi in človeku prijazni, najpomembnejši med njimi pa je les.

Več


Rešitve ogrevanja


V hiši Jelovica je bivanje v vseh letnih časih prijetno in zdravo. Da se v vaši novi hiši, počutite res odlično tako poleti kot pozimi, smo skrbno izbrali materiale, ki to omogočajo.

Več


Tehnološke novosti


Les je naravna surovina, ki že stoletja velja za okolju in človeku prijazen gradbeni material. Les je zdrav, okolju prijazen, požarno in potresno varen ter konstrukcijsko trden in trajen gradbeni material. V Jelovici uporabljamo certificirani les najvišje kakovosti, ki zagotavlja trajnost in konstrukcijsko trdnost vsakega objekta.

Več


Certifikati


S pridobljenimi certifikati zagotavljamo kakovost montažnih hiš in velikih objektov. Poleg najpomembnejšega znaka CE, smo pridobili tudi certifikate kakovosti na zahtevnih tujih trgih. Hiše Jelovica se ponašajo tudi z znaki za visoko energijsko učinkovitost, saj spadajo med najbolj energetsko varčne in pasivne objekte.

Več


Testi kakovosti


S testi kakovosti preverjamo kakovost naših izdelkov, analize pa uporabljamo za razvoj konstrukcijskih rešitev in detajlov montažnih hiš in objektov. Le tako lahko strankam ponujamo resnično odlično izdelano hišo v vseh pogledih.

Več


10+ razlogov ZA hišo Jelovica

  • Hiša po vaši meri
  • Energijsko varčna hiša
  • Hitra gradnja hiše
  • Izjemna potresna in požarna varnost
  • Lesena hiša je okolju in zdravju prijazna

Več


REŠITVE AKTIVNE HIŠE JELOVICA


Aktivna hiša Jelovica s pomočjo obnovljivih virov energije sama poskrbi za ogrevanje prostorov, vode, zračenje in razsvetljavo. Odlično izoliran toplotni ovoj in vrhunska okna zagotavljajo minimalne toplotne izgube.

Več


REŠITVE PAMETNIH INŠTALACIJ

Pametne inštalacije vašo hišo spremenijo v pameten dom, ki predstavlja nadstandardno dimenzijo bivanja. Preko avtomatizacije vam omogočajo boljši nadzor, večje udobje, višjo stopnjo varnosti ter obenem energetsko in finančno varčevanje.
PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?