Jelovica s trajnostnimi materiali podprla dobrodelno izdelovanje vrtnih igral za Stanovanjsko skupino Črnava iz Preddvora

V Jelovici smo se pridružili dobrodelni akciji v organizaciji Slovenskega združenja za trajnostno gradnjo, GBC Slovenija in prispevali večino lesa za izdelavo vrtnih igral za Stanovanjsko skupino Črnava iz Preddvora. 

  

Jelovica, kot zelena družba, ki izdelujemo svoje lesene trajnostne in energetsko učinkovite izdelke na trajnosten način, nam je v veselje naše trajnostno poslanstvo deliti z lokalno skupnostjo. V Preddvoru smo pred nekaj leti že postavili prvi pasivni lesen vrtec. 

Tokrat smo za Stanovanjsko skupnost Črnava prispevali večino lesa za izdelavo vrtnih igral. Verjamemo, da so konkretna dejanja v smeri trajnostnega razmišljanja, skrbi za okolje in zdravje  odlična spodbuda za vse nas, zato smo z veseljem sodelovali pri navdihujoči akciji. Otroci si bodo svoje vrtno igrišče z lesenimi igrali izdelali sami. 

 

Temeljni kamen igrišča je simbolično z otroki položil tudi predsednik Borut Pahor in se udeležil začetnih aktivnosti. Dogodek se je sprevrgel v pravo rajanje in po pripovedovanju prisotnih je bila otvoritev gradbišča velik uspeh,prijetna in navdihujoča vsem, ki so se je udeležili.


PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?