Četrtek, 20. 10. 2016

Aktivna hiša Jelovica za Tejo Gregorin


Biatlonka Teja Gregorin je za svoje novo domovanje izbrala Aktivno hišo Jelovica. Športnici bo nov dom, ki bo stal na Obali, zagotavljal visoko kvaliteto bivanja z minimalnimi stroški uporabe.


Teja Gregorin, najboljša biatlonka in dobitnica olimpijske medalje se je za Aktivno hišo Jelovica odločila zaradi kakovosti izdelkov vodilnega slovenskega ponudnika lesenih montažnih objektov, Jelovice. Hiša je načrtovana po smernicah integralnega načrtovanja, ki zagotavlja visoko energijsko učinkovitost, narejena iz najboljšega konstrukcijskega lesa in drugih naravnih materialov.


Teja Gregorin je ob svoji odločitvi povedala: »V preteklih letih našega sodelovanja sem dobro spoznala kakovost hiš podjetja Jelovica, zato je bila odločitev zame enostavna, saj slovenskemu podjetju z najdaljšo tradicijo proizvodnje hiš zaupam.«


Odločitev za Aktivno hišo pomeni za Gregorinovo nov list v njenem življenju in dodaja: »Upam, da bo novo obdobje prav tako zanimivo, kot je bilo zadnjih 20 let v vrhunskem športu. Že sedaj večino prostega časa aktivno preživim na Obali in dolgoročno gledano, želim po profesionalni športni karieri živeti prav tam.«

Gregor Benčina predsednik Jelovice je izrazil zadovoljstvo, da se je naša najboljša biatlonka odločila za Aktivno hišo Jelovica. Obenem Gregorinovi želi čim več uspehov ter izpolnitev zastavljenih ciljev.


Teja Gregorin si, poleg visoko energijsko učinkovite hiše želi prostorno, svetlo hišo enostavnih oblik, ki ji zagotavlja domačnost in toplino. Poznavanje želja in zahtev kupcev hiš Jelovica, so poleg kakovosti in energijske učinkovitosti za Jelovico pomembne. Stranke tako dobijo najboljši nasvet o gradnji svojega novega doma.

Družba Jelovica hiše športnico Tejo Gregorin v njenih športnih prizadevanjih podpira že nekaj let, letos so sodelovanje obnovili za dve sezoni. Gregorinova se bo v letošnji sezoni, poleg svetovnega pokala udeležila tudi svetovnega prvenstva v Avstriji, sezono kasneje pa tudi olimpijskih iger v Južni Koreji.


                                        

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?