Aktualna delovna mesta v Jelovica hiše d.o.o.

Podjetje Jelovica hiše d.o.o. z dolgoletno tradicijo in izkušnjami, ki jih potrjuje 12.500 postavljenih hiš in objektov, ustvarja moderen, svež in z naravo povezan življenjski slog. Smo ekološko, napredno in svetovno priznano podjetje. Naši temelji so energijska varčnost, prijaznost do okolja, kvaliteta in sodobnost naših produktov ter zadovoljstvo kupcev. S stremenjem k odličnosti si je podjetje v svoji 75-letni tradiciji prislužilo primat med ponudniki nizkoenergijskih hiš doma in v tujini. Hiše Jelovica uživajo zaupanje kupcev v državah kot so Italija, Nemčija, Švica, Turčija, Bolgarija, Japonska in mnoge druge.

Naš poslovni uspeh temelji na znanju, idejah in zavzetosti zaposlenih. V času, v katerem so spremembe edina stalnica, se zavedamo, da so naši sodelavci naš največji kapital.

Prejeli smo naziv Naj zaposlovalec za leto 2018v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija. Priznanje za družbo pomeni dokaz o dobro opravljenem delu in spodbuda za odgovorno ravnanje in sodelovanje z zaposlenimi.

Zaposlitveni portal Moje Delo je za leto 2018 podelil naziv najuglednejšega delodajalca družbi Jelovica hiše d.o.o. v panogi gradbeništvo, arhitektura, geodezija. Slovensko raziskavo merjenja ugleda delodajalcev na trgu je Moje Delo skupaj s strokovnjaki z Ekonomske fakultete v Ljubljani zasnovalo in jo izvaja že od leta 2007.


Sledite objavam aktualnih delovnih mest:
Sledi Jelovici na omrežju LinkedInSledi Jelovici na omrežju LinkedInZaradi nadaljnjega razvoja B2B programa vabimo k sodelovanju  nove  sodelavce (m/ž) za delo na delovnem mestu

BUSINESS DEVELOPER in KEY ACCOUNT ZA "DACH" REGIJO


Izbrani kandidat (ž/m) bo po uvajalni dobi na delovnem mestu odgovoren za prodajo na segmentu B2B v Nemčiji, Švici in Avstriji. Tvorno bo sodeloval z ostalimi oddelki v podjetju s ciljem doseganja zastavljenih planov in strategije podjetja. 


Delovno mesto je v Preddvoru. 

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

  • univerzitetno ali visoko strokovno ali višješolsko  izobrazbo ekonomske, lesarske, gradbene  ali druge ustrezne smeri
  • vsaj 3 do 5 letne izkušnje na področju prodaje v regiji DACH
  • aktivno znanje tujega jezika -  nemščine, zaželeno tudi znanje angleškega jezika
  • vozniški izpit B kategorije
  • sposobnost učinkovite komunikacije (dobre pogajalske in prodajne kompetence)
  • usmerjenost k doseganju ciljev,

KANDIDATOM NUDIMO:

  • sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev
  • kreativno in dinamično delo v uspešnem podjetju,
  • osebni in karierni razvoj
  • stimulativno plačilo

Pisne ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev in kratkim življenjepisom pričakujemo na naslov Jelovica hiše d.o.o., Hrib 1, 4205 Preddvor, kadrovska služba  oz. na e- mail: irena.kosnjek@jelovica.si.

Za dodatne informacije lahko pokličete vodjo področja kadri na telefon 04 5113 236.

PRELISTAJ KATALOG
Pošljite POVPRAŠEVANJE
Prijavite se na E-NOVICE
Vprašajte STROKOVNJAKA
 
Vaš e-mail naslov: *
Vaše sporočilo: *
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?